På pension efter 54 år i den grafiske industri

I går eftermiddags var Mads og jeg til afskedsreception hos vores kære ven Billy på Erritsø Tryk.

Billy har arbejdet i den grafiske industri i 51 år – heraf 34 år i Politiken Hus. Han har været med til at stille hele tre avisrotationer op, så det er en stor kapacitet, der nu går på velfortjent pension. Det skortede da heller ikke på pæne ord Billy til afskedsreceptionen.

Der kom gæster fra hele landet – fra Aalborg, Holbæk, København, Ikast og Odense for at sige farvel og for at fejre Billy. Det var skønt at se alle – og dejligt at se en respekteret mand blive sendt af sted på pension med maner.

Billy, jeg ønsker dig et fantastisk otium  og kommer til at savne din skønne lune måde at være på. Jeg er sikker på, at golfbanerne rundt omkring kommer til at nyde godt af din nye status som pensionist 🙂